JAT – Avio karte za 99 EUR

Author: admin  |  Category: Ostale Avio kompanije

Avio kompanija JAT Airways objavila je novu promotivnu akciju tokom koje putnici na redovnim linijama JAT-a imaju mogućnost da obezbede jeftina putovanja za više evropskih metropola. Tako cena povratne karte do Beča iznosi od 99 EUR, a po ceni koja se kreće već od 103 EUR može se putovati do Soluna, Diseldorfa, Štutgarta, Podgorice, Tivta, Sarajeva, Skoplja, Ohrida, Dubrovnika i Istanbula. Povratne karte po ceni već od 133 EUR važe za putovanja do Atine, Rima, Milana, Ciriha, Berlina, Frankfurta, Kopenhagena, Stokholma, Geteborga i Brisela. Broj mesta je ograničen. Navedene cene odnose se na POVRATNE karte sa uračunatim svim pripadajućim taksama osim troškova izdavanja karte.

Booking period traje od 16. do 31. januara, a avio karte koje su na promociji obuhvataju period putovanja od 01. februara do 01. jula 2012. (Promotivna akcija NE uključuje putovanja u vreme uskršnjih praznika, kao i povratne letove iz Evrope od 20. juna).

Više informacija na: www.jat.com

Tags: , , , ,

13 odgovora za “JAT – Avio karte za 99 EUR”

  1. misha kaže:

    Bravo! jeftinije od svih ovih tzv. niskobudzetnih avio kompanija

  2. maja kaže:

    Bravo za JAT!
    Ako stvarno budu karte po tim cenama 😉

  3. elefteros kaže:

    Nisam na sajtu još uvek pronašao tu informaciju. Inače, kada je u pitanju Istanbul, Turkish takođe nudi povratne letove za 100 evra, i mislim da bolja vremena odlazaka/dolazaka ima u odnosu na Jat. Takođe su u pitanju putovanja u periodu od februara do početka maja meseca. Moguće je da je Jat iz tog razloga snizio cenu karata, ali ako u Februaru budu niže cene od ovih koje su trenutno, mislim da to neće biti fer prema onima koji su svoje karte kupili relativno skoro za taj period putovanja. I posebno zbog toga što je Jat u dva navrata prošle godine pravio “promocije” za period putovanja koji se delimično preklapa sa ovim.

  4. maja kaže:

    Hvala na informaciji, nisam znala to za “Turkish”

  5. Bojan kaže:

    Zasto letovi za Kipar nikada nisu na akcijama?

  6. miki kaže:

    Nema ni Pariza na spisku gradova za koje vaze promocije

  7. admin kaže:

    Pariz jeste na akciji, ali su nesto skuplje karte. Cene povratinih karata za Pariz, Amsterdam i London tokom ove JAT-ove akcije krecu se od 163 EUR.

  8. shone kaže:

    Za Amterdam je onda jeftinije preko Wizzaira do Dortmunda ili Ajndovena, pa onda vozom, ma da ako racunam i prtljag izadje odprilike na isto 🙂

  9. miki kaže:

    Da, stvarno dobro si primetio! Tacno je da letovi za Kipar nisu na promocijama, bar ja nisam video… Ne znam zasto

  10. Ivan kaže:

    Jos uvek su stare cene, u cemu je fora?
    Berlin je 17,967 RSD umesto recimo 13800 din?

  11. Ivan kaže:

    i dalje su stare cene barem za Berlin, zvao sam JAT i “nisu znali” o cemu se radi! Meni na njihovom sajtu pokazuje 18000din a operater mi tvrdi da je kod njih 14000din. Verovatno prodaju sada svojim prijateljima karte…
    Prijatelji sa kojima planiram put imaju isti problem.

  12. vanja kaže:

    Ja sam gledao karte za Dubrovnik, pise na JAT-ovom sajtu da je promotivna cena od 103 eur, ali na mestu gde se bira destinacija putovanja na JAT-ovom sajtu ne postoji destinacija Dubrovnik, niti bilo kakva mogucnost da se ukuca Dubrovnik, pa mi je sve to malo cudno

  13. Ivan kaže:

    Dakle i definitivno prevara kada je Berlin u pitanju. Ponovo sam zvao i call centar JAT-a i internet sluzbu i nisu znali da mi daju odgovor zasto je cena na sajtu stara(18000din).
    Ponudili su mi opciju da idem u poslovnicu i dobijem popust ali onda ide +25E za uslugu…
    I srednjevekovna opcija kupovine preko telefona postoji a cena je 15250din.

Odgovori