Fly Niki – Promotivna akcija

Autor: admin  |  Kategorija: Fly Niki

Low Cost avio kompanija NIKI objavila je novu promotivnu ponudu i pustila u prodaju avio karte na pojedinim destinacijama po ceni od 49 EUR (cena karte u jednom pravcu sa uračunatim taksama).

Booking period traje do kraja dana (četvrtak, 14.06.2012.), a avio karte koje su na promociji obuhvataju period putovanja od 1. jula do 30. septembra 2012.

Više informacija na linku:

http://www.flyniki.com/niki/landingpage.php?LANG=deu&name=jubelpreis&%20et_cid=100008&et_lid=50000096&et_sub=mapoffer

Fly Niki – Promotivna akcija

Autor: admin  |  Kategorija: Fly Niki

Low Cost avio kompanija Fly NIKI objavila je novu promotivnu ponudu i pustila u prodaju avio karte na pojedinim destinacijama po ceni od 44,99 EUR (cena karte u jednom pravcu sa uračunatim taksama).

Booking period traje do četvrtka (16.06.2011.), a avio karte koje su na promociji obuhvataju period putovanja od 1. jula do 31. oktobra 2011. Više informacija na linku:

http://www.flyniki.com/niki/landingpage.php?LANG=eng&name=fabelpreis&et_cid=86&et_lid=50000025&et_sub=fabel_banner_eng

Fly Niki – Duple milje

Autor: admin  |  Kategorija: Fly Niki

Do kraja marta na letovima Low Cost avio kompanije Fly NIKI, koja od 01. februara redovno leti na liniji Beograd – Beč, dobijaju se “DUPLE Top-Bonus milje”.

Više informacija na sajtu: www.flyniki.com/topbonus

Fly Niki – Informacije

Autor: admin  |  Kategorija: Fly Niki

Na letovima low Cost avio kompanije FLY NIKI na relaciji Beograd – Beč, ne plaća se bagaž do 20 kilograma. Svaki kilogram viška naplaćuje se 10 EUR.

Ručni prtljag ne sme biti teži od 6 kilograma i može biti maksimalnih dimenzija 55 x 40 x 30 cm. U avion je moguće uneti samo jedan komad ručnog prtljaga.

Više informacija na sajtu: www.flyniki.com

Fly Niki (Beograd – Beč)

Autor: admin  |  Kategorija: Fly Niki

Low Cost avio kompanija FLY NIKI, danas (1. februara 2010.) zvanično počinje da saobraća na relaciji Beograd – Beč. Cene karata kreću se od 29 EUR (cena karte u jednom smeru uključujući takse). Letovi će se obavljati šest puta nedeljno, svakog dana osim subote!

Putnici iz Beograda preko Beča se putem FLY NIKI avio kompanije mogu povezati sa mnogobrojnim evropskim destinacijama: Frankfurt, Berlin, Hamburg, Hanover, Minhen, Kopenhagen, Zirih, Nica, Pariz…

Više informacija na sajtu: www.flyniki.com

Fly Niki

Autor: admin  |  Kategorija: Fly Niki

Low Cost avio kompanija FLY NIKI, čiji je vlasnik proslavljeni vozač Formule 1, Niki Lauda, počinje od 1. februara 2010. da saobraća na liniji Beograd – Beč.
Cene karata su od 29 evra u jednom pravcu, uključujući sve takse.
Letovi će se obavljati svakim danom osim subotom i to avionom tipa “Embraer 190”