O sajtu

Author: admin

LOWCOST AVIO KOMPANIJE iz Srbije

Sajt www.LowCost.In.Rs bavi se informacijama o niskotarifnim (Low Cost) avio kompanijama koje trenutno lete ili u skorije vreme planiraju letove iz Srbije ka evropskim gradovima.

Osnovne Informacije:

Low cost avio kompanije su minimiziranjem svojih troškova uspele da značajno smanje cenu aviokarata, tako da je putovanje avionom postalo dostupno mnogo većem broju putnika. U Evropi ovakve avio kompanije ordiniraju već dugi niz godina, a ukidanjem Šengen Viza i Srbija je konačno postala atraktivna lokacija za široki spektar Low Cost avio kompanija koje uvode letove za raznorazne destinacije. Mnogobrojne Low Cost Avio kompanije već su startovale sa svojim redovnim linijama ka pojedinim evropskim destinacijama sa beogradskog aerodroma “Nikola Tesla” i niškog aerodroma “Konstantin Veliki”.

Čemu služi sajt www.LowCost.In.Rs

Kod većine ovih avio kompanija važi pravilo da se cene karata razlikuju u zavisnosti od datuma putovanja i datuma kupovine karte.
Da bi karte stvarno bile jeftine moramo se informisati na vreme i kupiti ih u tačno određenim terminima. Na sajtu www.LowCost.In.Rs naći ćete pravovremene informacije o svim Low Cost avio kompanijama koje trenutno lete ili će uskoro početi da lete iz Srbije, kao i informacije o promotivnim cenama karata i raznim drugim pogodnostima.

NAPOMENA:

Sajt Lowcost.In.Rs služi isključivo u informativne svrhe i avio karte se NE mogu kupiti putem ovog sajta.

Informacije na sajtu su podložne promenama, ne garantuje se za njihovu ispravnost i preporuka je da se informacije uvek provere na zvaničnim web sajtovima navedenih LowCost avio kompanija!