Low cost letovi iz Temišvara

Author: admin  |  Category: Wizz Air

Aerodrom u Temišvaru (Rumunija) popularan je za putnike iz Srbije jer se često mogu naći dosta jeftinije karte nego iz Beograda za pojedine destinacije (Barselona, Madrid, Valensija, Pariz, Rim, Milano, Venecija, Bolonja, London, Dortmund…). Aerodrom je udaljen je oko 150km od Beograda, a do njega se stiže brzo i jeftino vozom ili još bolje kombijem sa kućne adrese.

Cena kombi prevoza je 20 EUR (cena u jednom pravcu sa kućne adrese iz Beograda do aerodroma ili tražene adrese u Temišvaru).

Više informacija na: www.geatours.rs

9 odgovora za “Low cost letovi iz Temišvara”

  1. maja kaže:

    Koje lowcost avio kompanije lete iz Temisvara?

  2. miki kaže:

    Znam sigurno da leti WIZZAIR, ne znam iz kog razloga, ali uglavnom karte jesu jeftinije nego iz Beograda, pa cak i kada se uracuna taj prevoz kombijem.

  3. nesha kaže:

    Koliko ja znam lete jos i SkyAirlines i TAROM, a za neke dalje destinacije i CARPATAIR moze da ima povoljne ponude.

  4. Stefan kaže:

    Bilo bi super kada bi postojala neka jos jeftinija opcija, ne daje mi se 40€ za 150km ;). Npr to vozom. 40€ ti bude povratna karta za neki evropsku destinaciju ;).

    Takodje imam jedan predlog. Iako nas Admin obavestava redovno za lowcost promocije, mislim da je propustio par stvari. Npr flyDubai je trajno snizio cene letova za od Srbije i za Srbiju, onda Etihad uvodi letove ka Abu Dabiju, Swiss uvodi letove ka Zenevi, a sa aerodroma u Tuzli (iako nije u Srbiji, vazno je) pocinje da leti Wizz Air ka Malmeu, Bazelu i Geteborgu. Mislim da su to stvari koje su veoma korisne srpskim putnicima, i koje bi valjalo objaviti. Pozdrav za Admina!

  5. admin kaže:

    Stefane, hvala na dodatnim informacijama i sugestijama… Svako ko ima korisnu i zanimljivu informaciju o low cost avio kompanijama koje lete iz Beograda ili iz naseg regiona neka posalje!

  6. Stefan kaže:

    Na sta da posalje? 😀

    U komentarima ili kako?

  7. admin kaže:

    Da, ovako u komentarima je sasvim OK, a ako je nesto posebno interesantno izdvojicemo kao poseban post.

  8. Joca kaže:

    Ja sam putovao ovim kombijem do aerodorma u Temisvaru i bilo je sasvim OK. Dosli po mene ispred zgrade kao taxi, kombi je bio udoban. Jedino smaranje je bilo sto su mene prvo pokupili, pa onda pola sata vozili po gradu da sakupljau druge putnike.
    Nije bila guzva na granici, stigli na aerodrom za oko 3 sata. Cena tog kombija je bila 20 eur u jednom pravcu, odnosno 40 eur povratna.

  9. nperic27 kaže:

    I ja sam putovala sa geatursom do aerodroma u temisvaru, to je ok kombinacija kada se nadje jeftina avio karta iz temisvara. Letela sam iz temisvara za barsu.

Odgovori