JAT – Promotivna akcija

Author: admin  |  Category: Ostale Avio kompanije

Avio kompanija JAT Airways objavila je novu promotivnu akciju tokom koje putnici na redovnim linijama JAT-a imaju mogućnost da obezbede jeftina putovanja za više evropskih metropola. Tako cena povratne karte do Beča, Soluna, Štutgarda, Podgorice, Tivta, Skoplja, Splita i Dubrovnika iznosi od 99 EUR. Povratne karte po ceni već od 129 EUR važe za putovanja do Atine, Istanbula, Rima, Milana, Frankfurta, Kopenhagena, Stokholma, Geteborga i Berlina, a za 159 EUR moći ćete da putujete u Cirih, Amsterdam i Brisel. Broj mesta je ograničen! Navedene cene odnose se na POVRATNE karte sa uračunatim svim pripadajućim taksama osim troškova izdavanja karte.

Booking period traje do 10. septembra, a avio karte koje su na promociji obuhvataju period putovanja od 10. septembra 2012. do 14. marta 2013. (Promotivna akcija NE uključuje putovanja u vreme novogodišnjih i božićnih praznika).

Više informacija na: www.jat.com

Tags: , , , , ,

3 odgovora za “JAT – Promotivna akcija”

  1. valerija Reljin kaže:

    karta povratna za Stokholm otp ..5,,6 oktobar i povratak otp 15..1i6 oktobar.i da li moze da se uplati u Stokholmu u Jat poslovnici

  2. valerija Reljin kaže:

    hvala

  3. admin kaže:

    Najbolje da proverite na jatovom zvanicnom web sajtu ili da pozovete njihovo predstavnistvo

Odgovori