Noćna Rasprodaja Avio Karata

Author: admin  |  Category: German Wings

Samo večeras (05.07.2012.) od 18h, pa tokom cele noći (noć izmedju četvrtka i petka) sve do 8 časova ujutru traje nova promotivna ponuda Low Cost avio kompanije GERMANWINGS pod nazivom NOĆNA RASPRODAJA AVIO KARATA kada će biti puštene u prodaju avio karte na pojedinim destinacijama po ceni od 29,99 EUR (cena karte u jednom pravcu sa uračunatim taksama).

Booking period traje tokom cele noći (do 8 časova ujutru), a avio karte koje su na promociji obuhvataju period putovanja od 15. jula 2012. do 30. marta 2013. godine.

Spisak destinacija i više informacija na: www.germanwings.com

Tags: , , , , , , ,

2 odgovora za “Noćna Rasprodaja Avio Karata”

  1. Gordana kaže:

    Koliko kosta karta do Minhena i kada su termini polazaka u julu i avgustu? Koji dani i u koje vreme? Da li ima i povratna karta? Da li je to najpovoljnija varijanta ili ima nesto i sa presedanjem ili mozda neki grad u blizini? Nemogu da se snadjem na vasem sajtu da sama procitam. Odgovorite sto pre. Hvala.

  2. miki kaže:

    Ako ces do Minhena mozda ti je bolje i jeftinije da koristis Wizzair na liniji Beograd – Memingen. (Memingen je blizu Minhena, zapadno i ima direktan voz od aerodroma do centra Minhena).
    Za cene naravno moras da pogledas kod njih na sajtu: http://www.wizzair.com

Odgovori