Wizz Air – Prolećna Akcija

Author: admin  |  Category: Wizz Air

Samo 12. aprila POPUST 20% na svim letovima! Low cost avio kompanija WIZZ AIR objavila je novu promotivnu ponudu pod nazivom PROLEĆNA AKCIJA i pustila u prodaju avio karte na SVIM destinacijama sa 20% POPUSTA, ali samo za članove “WIZZ Xclussive Club-a”.

Promotivna ponuda važi za sve karte koje se bukiraju 12.aprila 2012. do ponoći. Napomena: Popust važi samo za cenu leta, uključujuči takse i validan je samo za nove rezervacije. Popust ne važi za opcione troškove (npr. prtljag) i taksu plaćanja rezervacije.

Više informacija o WIZZ Xclussive Club-u možete pročitati na sledećoj adresi:

http://wizzair.com/travel_services/Wizz_Xclusive_Club/?language=SR&click=NL060211

Tags: , , , , , ,

5 odgovora za “Wizz Air – Prolećna Akcija”

  1. Ivica kaže:

    Jedno pitanje, pošto prvi put putujem aionom. Kupio sam karte preko WizzAir-a ( u cenu su uračunate aerodromske takse, porez i naknada za rezervaciju ). Da li je to sve ili je moguće da me na aerodromu sa još nečim “iznenade”? Ah da, prijavio sam i prtljag.

  2. miki kaže:

    Kada sam ja putovao Wizzairom trebalo je da se uradi web chekin, odnosno cekiranje putem interneta. Postoji link na njihovom sajtu za to.
    Cekiranje je moguce najranije 7 dana pre leta, a anjkasnije 3 sata pre leta.
    Onda sam od njih dobio email koji sam odstampao i on sluzi kao bording karta.
    Ja sam tada imao samo rucni prtljag, tako da sam sa tom kartom direktno isao do gejta za avion.
    Posto ti imas prtljg, u svakom slucaju ces morati da cekas da predas prtljag, ali mozda oni naplacuju cekiranje na aerodromu uskoliko se ne uradi web chekin. To ne znam, bolje proveri kod njih na sajtu

  3. Ivica kaže:

    Ok,hvala, kartu sam dobio mail-om koji sam odštampao. Nakon čekiranja da li dobijem još nešto što moram da odštampam ili je to sve?

  4. miki kaže:

    Da, trebalo bi da dobijes bording kartu sa bar kodom i to isto treba da odstampas

  5. zakira kaže:

    koliko kosta karta za beograd

Odgovori