Wizz Air – Letovi za Brisel i Geteborg

Author: admin  |  Category: Wizz Air

Low Cost avio kompanija WIZZ AIR najavila je otvaranje novih linija iz Beograda i to za Brisel i Geteborg. Linija za Brisel (Belgija) startuje 29. marta 2011. godine, a otvaranje linije za Geteborg (Švedska) planirano je za 3. april 2011.

Karte su već u prodaji putem “Wizz Air” zvaničnog web sajta, a cene karata kreću se od 2.190 din. pa naviše, u zavisnosti od datuma putovanja (cena karte u jednom smeru sa uračunatim taksama). Uvođenjem ovih novih letova Wizz Air će saobraćati iz Beograda ka ukupno 9 evropskih destinacija.

Više informacija na: www.wizzair.com

Tags: , , , ,

3 odgovora za “Wizz Air – Letovi za Brisel i Geteborg”

  1. NENA kaže:

    Postovani,molim Vas za odgovor
    treba ce mi povratna karta iz Beograda za Stokholm (od 1 juna ,vracama se 2 septembra)-interesuje me cena i da li imam direktan let.Hvala unapred.

  2. Iva Kalodjera kaže:

    )Postovani, molim Vas odgovor, pokusavam da kupim karte za let Beograd -Brisel online ali mi stalno izlazi session expired? tako da sam u nemogucnosti da ih kupim putem interneta (iz Dubaia pisem i nemam call centar odavde)

  3. admin kaže:

    Najbolje da se putem emaila direkto obratite Wizzairu… Njihove kontakte mozete pronaci ovde: http://wizzair.com/about_us/contact_us/?language=SR

Odgovori