Wizz Air – Nove destinacije

Author: admin  |  Category: Wizz Air

Low Cost avio kompanija WIZZ AIR najavila je otvaranje novih linija iz Beograda i to za Rim, Malme, Stokholm, Ajndhoven i Minhen.  Očekuje se da će prve dve nove linije za Rim i Malme (Švedska) startovati u decembru ove godine, a tokom aprila 2011. godine planirano je otvaranje linija za Stokholm (Švedska), Ajndhoven (Holandija) i Minhen (Nemačka).

Karte su već u prodaji putem “Wizz Air” zvaničnog web sajta, a cene karata kreću se od 25 EUR pa naviše, u zavisnosti od datuma putovanja (cena karte u jednom smeru sa uračunatim taksama).

Više informacija na: www.wizzair.com

Tags: , , , ,

16 odgovora za “Wizz Air – Nove destinacije”

  1. Jelena kaže:

    Interesuje me let za Malme, u decembru 2010. godine,odnosno koliko je sigurno da ce prvi let biti 15. decembra ?
    Srdacan pozdrav

    jelena Radisic

  2. admin kaže:

    Ne znam koliko je sigurno, ali definitivno na njihovom zvanicnom sajtu http://www.wizzair.com je moguce kupiti kartu konkretno bas za 15. decembar i pise da je trenutna cena karte u jednom pravcu (ukljucujuci i tekse) 3.290 din.
    Tako da bi trebalo da je to ok, ali najbolje pogledajte na njihovom sajtu!

  3. Mina kaže:

    mene zanima ovo oko Rima, da li ej moguce uzeti kartu u oba smera nekako i je l’ to podrazumeva samo letove beograd-rim ili i obratno?

  4. admin kaže:

    Da naravno, to podrazumeva letove u oba smera i moguce je uzeti povratnu kartu.

  5. Mina kaže:

    sad mozda malo davim, ali od prilike koliko ranije bi trebalo rezervisati kartu da bi cena bila minimalna, je l’ ogranicen broj mesta i takse i ostale naknade su ukljucene ili ne?

  6. admin kaže:

    To se nikad ne zna tacno koliko bi ranije trebalo rezervisati kartu da bi bila najjeftinija. Obicno je to 2 -3 meseca unapred, ali nabolje proveravati cene na njihovom sajtu za trazene datume. Povremeno imaju neke promotivne akcije, pa je i u tom periodu moguce kupiti jeftine karte.
    Takse su ukljucene u cenu, ali se kod WizzAir-a posebno placa prtljag…
    Ovde ima sve detaljno objasnjeno:

    http://wizzair.com/useful_information/faq/?language=SR

  7. Mina kaže:

    hvala puno….

  8. d.m. kaže:

    da li mogu da se rezervisu karte bez visa kartice,tj,da se plati u kesu?i da li moze da se pomeri datum povratka,ukoliko se uzme povratna karta?

  9. LondonNobles kaže:

    @ d.m.

    Ljudi bi trebalo malo da se vise informisu o low cost kompanijama. Cash placanje je van svake opcije. Jednostavno se jedino karte mogu kupiti pomocu njihovog website-a, tako da je najbolje da Vam neko ko posjeduje debitnu/kreditnu karticu kupi a vi mu platite kesom. Vezano konkretno za Wizzair(sa kojima imam pozitivno iskustvo letivsi u vise navrata sa njima), uveli su nekoliko novih opcija, jedna od njih je Flex opcija za koju platite odredjenu sumu po karti u jednom smijeru oko 15 eura i mozete da mijenjate datume polaska bez dodatnih placanja, cak je i imena putnika ukljucena u tu Flex opciju. Druga pozitivna stvar sa Wizzair-om je ta da se “check in” prtljag placa oko 13 eura po letu ali je onda tezina neogranicena do 32kg(to je maksimum koji mozete imati u jednom koferu po zakonima Evropske Unije!), ovo je vrlo velikodusno uopste u avionskom prevozu, a pogotovo medju low cost kompanijama(npr. Ryanair koji cesto koristim takodje naplacuje 20 eura po prtljagu a moze se imati maksimalno 15 kg!!). Sve u svemu, Wizzair je jedna od najpozitivnijh stvari koja se desila beogradskom aerodromu i Srbiji uopste u poslednje vrijeme. Pored trenutnih linija, nadam se da ce otvoriti jos novih, neobicnih linija iz Beograda, ali i sa drugih aerodroma Nisa, Tivta, Banjaluke, Sarajeva, Skoplja, Ohrida, itd…..

  10. Miki kaže:

    Hvala na opsirnim informacijama!

  11. micko kaže:

    interesuje me let stockholm-beograd u aprilu dal ima i kad

  12. Milena kaže:

    Mene zanima da li je obavezno kupiti povratnu kartu iz Beograda za Göteborg?putovala sam iz Budimpeste,znam da nije obavezno ali posto je Beograd van unije..

  13. nesha kaže:

    NIJE obavezno kupiti povratnu kartu!

  14. suzana kaže:

    interesuje me kolika je cena povratne karte do Ajndhovena?hvala.

  15. admin kaže:

    Cene karata se redovno menjaju u zavisnosti od datuma kupovine karte i datuma putovanja, tako da je jedino relevantno videti konkretne cene direktno na WizzAir oficijelnom sajtu.
    Inace karte za Ajndhoven prema informacijama sa njihovg sajta se krecu od 3.565 din. pa navise (cena karte u jednom pracu sa uracunatim taksama)

  16. Raka kaže:

    HOĆE LI BITI LETOVA IZ NIŠA DO MUNCHENA ILI MEMINGEMA?
    Pozdrav

Odgovori