Wind Jet – Promotivna ponuda

Author: admin  |  Category: Ostale Avio kompanije

Italijanske Low Cost avio kompanija WIND JET objavila je novu promotivnu ponudu i pustila u prodaju 195.000 avio karata na pojedinim destinacijama po promotivnoj ceni od 13,60 EUR 41,91 EUR (cena karte u jednom pravcu sa uračunatim taksama). Avio karte koje su na promociji obuhvataju period putovanja do 26. marta 2011.

WIND JET iz Srbije leti sa niškog aerodroma «Konstantin Veliki».

Više informacija na: http://w2.volawindjet.it/

3 odgovora za “Wind Jet – Promotivna ponuda”

  1. Suzana Andric kaže:

    Postovani,

    interesuju me cene letova za Pariz.Odlazak bi bio 29.aprila, a povratak 08.maja. U pitanju su dve odrasle osobe koje bi htele da na vreme rezervisu karte po nekim povoljnijim cenema, ukoliko kod Vas postoji takva opcija.

    Hvala umapred!

  2. admin kaže:

    WindJet ne leti iz Srbije direktno za Pariz, a koliko je nama poznato jos uvek ne postoji lowcost direktna linija Beograd – Pariz. MOzda da pogledate AirFrance ili jat, oni lete direktno za Pariz, a ponekad i oni imaju neke promotivne ponude sa pristupacnim cenama.
    Trenutno je moguce jedino sa nekim presedanjima naci let preko lowcost avio kompanija, ali te informacije morate potraziti direktno na zvanicim web sajtovima low cost avio kompanija ili proveriti u nekoj turistickoj agenciji.

  3. MInja kaže:

    Postovani,
    Interesuje me da li imate letove za Torino ili Milano ili Djenovu i koliko kosta povrtana karta za period od 4. jula do 18. jula?

Odgovori