Cimber Sterling – Promotivna ponuda

Author: admin  |  Category: Cimber Sterling

Danska avio kompanija CIMBER STERLING koja redovno leti na liniji Beograd – Kopenhagen, objavila je novu promotivnu ponudu povodom svog 60. rođendana i pustila u prodaju avio karte na svim destinacijama po promotivnim cenama. Cene se kreću od 295 – 495 DKK (danskih kruna), odnosno 39 – 67 EUR (cena karte u jednom pravcu sa svim uračunatim taksama).

Booking period traje od 28. jula do 5. avgusta, a avio karte koje su na promociji obuhvataju period putovanja od 01. avgusta do 30. septembra 2010.

Više informacija na: www.cimber.com/news-offers/special-offers

Tags: , , , ,

4 odgovora za “Cimber Sterling – Promotivna ponuda”

  1. milica kaže:

    zelim da pitam da li se promocija u vezi karata odnosi na to da letovi moraju biti odrzani u navedenom periodu ili se karta moze poruciti a da se krece u januaru 2011?

  2. admin kaže:

    Obicno u samoj “promotivnoj ponudi” oni naglase za koji period putovanja vaze ti popusti. Konkretno u ovom slucaju pise da te karte koje su na promociji obuhvataju period putovanja do 30. septembra 2010, sto znaci da ako zelis da putujes u januaru 2011. je mozda bolje da sacekas neku sledecu njihovu promociju ili proveri kakve su cene sada za konkretne datume u januaru. Moguce da su ok cene posto ima jos dosta vremena do januara!

  3. Duki kaže:

    Ako trazis kartu Beograd – Kopenhagen, mozes da probas i preko AirBaltic-a sa presedanjem u Rigi, moguce da ce te izaci znatno jeftinije, proveri!!!

  4. Duki kaže:

    Da, evo upravo sam video na AirBaltic sajtu da povratna karta za januar 2011, Beograd – Kopenhagen (preko Rige) kosta 147 eur, To je povratna karta sa svim taksama!
    Za Cimber Sterling nisam proveravao.

Odgovori