Span Air (Beograd – Barselona)

Author: admin  |  Category: Span Air

Španska avio kompanija SPAN AIR od 15. aprila 2010. uvodi redovnu liniju Beograd – Barselona. Plan je da se na ovoj destinaciji leti 3 puta nedeljno (utorkom, četvrtkom i subotom).

Karte su već u prodaji putem “Span Air” zvaničnog web sajta, a cene karata kreću se od 90 EUR pa naviše, u zavisnosti od datuma putovanja (cena povratne karte sa uračunatim taksama).

Više informacija na: www.spanair.com

Tags: , ,

20 odgovora za “Span Air (Beograd – Barselona)”

  1. Aleksandar Karadžić kaže:

    Span Air planira uskoro i linije do Madrida, Malage (verovatno samo u letnjoj sezoni) i za Tenerife što će verovatno obradovati veliki broj ljudi koji dobijaju besplatan time share…

  2. Boris kaže:

    Kojih 90 eur, kakvu god kombinaciju da napravis karta ispada najmanje 135 eur i to za decembar 2010

  3. Duki kaže:

    Meni je uspelo prosle nedelje da za kraj jula nadjem povratnu kartu za 89,9 eur

  4. Gile kaže:

    …a ja se spremam za Tenerife u maju – junu i sumnjam da će biti direktan let iz Beograda. Najizvesnije mi je da letim iz Temišvara a i cene su manje. Duki, to je cena za povratnu sa taksama?
    Srećan put svima.

  5. Duki kaže:

    Da, povratna karta sa taksama, pise i da je prtljag uracunat u cenu.

  6. Ljubica kaže:

    Ako je neko uspeo da se organizuje za Tenerife preko Temisvara, bila bih zahvalna da mi napise tu kombinaciju.Presedanje pa onda prevoz do Tenerifa me brine jer planiramo u junu sa decom.

  7. Dejan kaže:

    Krajem februara uspeo sam da kupim povratnu kartu za Barselonu sa svim taksama po ceni od 90 evra. Pošto još nisu zvanično otvorili predstavništvo u Srbiji, karte sam dobio u elektronskom obliku a pare sa kartice još uvek nisu povučene.

  8. Maja kaže:

    Pretpostavljam da postoji vreme kada karte pojeftinjuju, pa osim sto cu morati da zbog toga visim na netu 24/7…da li neko ima neki koristan savet po tom pitanju? Boris je u pravu-do sad nisam uspela da “ulovim” ni jednu povoljniju od 250EUR(ok…treba mi za jun pa je utoliko teze) ali se i dalje optimisticno uzdam u to da ce Duki imati koji koristan savet 🙂 PLiiiiii3?!

  9. Duki kaže:

    Da, sada je definitivno kasno da nadjes “jeftine” karte Beograd – Barselona za jun mesec i za celo leto… Koliko vidim tek za septembar mozes da kupis kartu po ceni od 129 eur (povratna sa svim taksama).
    Moj savet ti je da pokusas recimo iz Zagreba za Barselonu, vidim da odande jos uvek ima karata za jun mesec po ceni od oko 140 eur. Srecno!

  10. admin kaže:

    Cao Majo, mozes da probas sa ovom novom promotivnom akcijom SpanAir-a, dele 50 besplatnih karata za Barselonu i to bas za jun mesec. Ovde imas sve podatke o tome:
    http://www.youshouldbeinbarcelonarightnow.com/belgrad.html

  11. Mirka kaže:

    Cao svima, pomagajte jer nemam iskustva sa kombinovanjem letova da bih došla do Tenerifa. Ima li neko ideju kako u septembru da do Tererifa doletim za najmanje para?

  12. Suzana kaže:

    Da li neko zna o akciji na Kalemegdanu vezano za Spanair??? Ako je isto neko dobio besplatnu kartu danas, neka mi se javi na moj mail ako zna nesto vise o tome? Lidijamd87@gmail.com Hvala puno!

  13. admin kaže:

    Ovde ima vise informacija o toj akciji i link vezan za to: https://www.lowcost.in.rs/aviokarte/span-air/

  14. Suzana kaže:

    Izvinite, moram opet pitati da li znate kako da stupim u kontakt sa organizatorima akcije Spanair na Kalemegdanu zato sto ne znamo informacije o tome, samo znamo da trebamo da se javimo 2 juna i da pitamo, ali kome da se javimo? Na koji br? Na nagradi pise br tel Spanaira, da li treba njih da zovemo?

  15. admin kaže:

    Pa verovatno je najbolje da se raspitate na taj telefon koji pise na nagradi koju ste dobili. SpanAir je organizator te igre, tako da jedino oni imaju prave informacije

  16. kaca kaže:

    ja imam tu jednu kartu i mnogo ne znam sta da radim s njom
    da li je neko odradio svoj booking tog drugog juna i na kom broju

  17. Ivana kaže:

    Imam problem, placam mastercard/om i vec 2 dana me odbija spanair, kao nisu dobri podaci, do sada nisam imala nikad problem sa drugim placanjima, preko banke nemoze da se plati.. Jel zna neko u cemu je stos?

  18. Sveta kaže:

    da li mi moze neko reci koliko uopste okvirno moze da izadje povratna karta iz Beograda za Barselonu npr.u avgustu ili septembru? Unapred zahvalan!

  19. admin kaže:

    Najjeftinija karta do sada je bila oko 90 eur (povratna karta Beograd – Baselona), ali to je bilo u vreme nekih njihovih promotivnih ponuda… Trenutne cene za odredjeni datun uvek mozete proveriti direktno na njihovom sajtu http://www.spanair.com

  20. milica kaže:

    Kako najjeftinije do Barse u letnjoj sezoni?

Odgovori