Fly Niki (Beograd – Beč)

Author: admin  |  Category: Fly Niki

Low Cost avio kompanija FLY NIKI, danas (1. februara 2010.) zvanično počinje da saobraća na relaciji Beograd – Beč. Cene karata kreću se od 29 EUR (cena karte u jednom smeru uključujući takse). Letovi će se obavljati šest puta nedeljno, svakog dana osim subote!

Putnici iz Beograda preko Beča se putem FLY NIKI avio kompanije mogu povezati sa mnogobrojnim evropskim destinacijama: Frankfurt, Berlin, Hamburg, Hanover, Minhen, Kopenhagen, Zirih, Nica, Pariz…

Više informacija na sajtu: www.flyniki.com

Tags: , , ,

19 odgovora za “Fly Niki (Beograd – Beč)”

  1. Ivan kaže:

    super

  2. Dejan kaže:

    Nesto sam nacuo u vezi cene karte za Bec.Stavise,postoji jedan tekst u nekim novinama da cena karte sa taksama nije 29 evra vec se penje na 200 evra.Ne bih voleo da je to tacno.Ako neko ima drugu informaciju voleo bih da ostavi ovde komentar.Da li je to dezinformacija???

  3. Duki kaže:

    Cena karte zavisi od datuma putovanja i od “ponude i potraznje”, tako da je moguce da za odredjene termine kosta mozda cak i tih pomenutih 200 eur, ali definitivno je moguce kupiti kartu po ceni od 29 eur ako se kupi na vreme, odnosno dovoljno unapred.
    Naravno, najbolje je proveriti cenu za trazeni datum direktno na njihovom sajtu.

  4. tool kaže:

    врло занимљиво, хвала

  5. baco kaže:

    Koja je cijena karata na liniji Bgd – Stutgart??? Jedan smjer, dvije karte . Datum polaska 11-12 . 06 2010 .

  6. Miki kaže:

    Direktunu liniju Beograd – Studgart koliko je meni moznato ima samo Germanwings, tako da cenu mozete proveriti jedino na njihovom sajtu, a to je: http://www.germanwings.com

  7. Zoran kaže:

    Da li ima neka agencija u Beogradu gde bih mogao da rezervisem i kupim karte za Fly-Niki? Vidim da moze direktno na njihovom sajtu, ali nemam VISA karticu,tako da……bilo kakva pomoc bi mi dobrodosla.

  8. Miki kaže:

    Da, dobro pitanje… Postoji li mogucnost kupovine karte a da nije On-Line preko Interneta i ako postoji da li je tada skuplje?

  9. svetomir kaže:

    da li postoji turisticka agencija u beogradu i koji je kontakt telefon?

  10. Aleksandar kaže:

    vec nekoliko dana pokusavam da nadjem na internetu let Beograd-Minhen u jednom pravcu, po pristojnoj ceni(max 150e) i ne ide mi bas najbolje…
    naime,neke avio kompanije imaju zanimljive cene letova za gore pomenutu destinaciju, ali je problem u tome sto bih recimo na aerodromu u Beču trebao da provedem 3,5-4 sata dok cekam sledeci let, i celokupan put bi tada trajao i bio isto toliko mučan kao kada bih putovao kolima ( vremenski skoro isto kao i autobusom).
    Verujem da nisam jedini ko je imao slican problem pa vas molim vas da mi putem maila ili ovde odgovorite da li postoji let koji bi mi odgovarao.
    Termin mog putovanja bi bio 26,27 ili 28 februara, u bilo koje doba dana, bilo kojom avio-kompanijom.
    Cena koja bi mi odgovarala je maksimum 150e, ne nosim prtljag i nije mi bitna klasa niti odredjeno mesto sedenja.
    Maksimalno vreme putovanja Beograd-Minhen (uz sva presedanja i sletanja) zelim da bude 5h.
    Takodje vas molim da mi ne odgovarate:

    ” Miki kaže:
    May 29th, 2010 at 3:46 am
    Direktunu liniju Beograd – Studgart koliko je meni moznato ima samo Germanwings, tako da cenu mozete proveriti jedino na njihovom sajtu, a to je: http://www.germanwings.com
    jer sam na slicnim sajtovima i pokusavao da nadjem let ukucavajuci gore pomenute kriterijume.
    Napisao sam prilicno dugacku poruku, ali je sustina vrlo jednostavna i mislim da ne zahtevam i ne trazim “čudo”, već normalan let po pristojnoj ceni.
    S postovanjem, unapred zahvalan na odgovoru…

  11. nesha kaže:

    Trenutno ni jedna low cost avio kompanija ne leti iz beograda direktno za minhen, sto znaci da mora da se preseda negde, a to je automatski placnje jos jedne aerodromske takse. Mislim da Wizzair uvodi liniju za Minhen, ali tek negde na prolece. Milsim da je do skora (do 1. februara ili tako nesto ako nisu produzili) bila neka akcija JAT-a gde je moglo da se za manje od 150 eur kupi karta za ove datume koje si naveo… Ne znam da li jos uvek traje ta akcija, tako da jedina varijata da prodjes ispod 150 eura bez presedanja i cekanja po aerodromima ti je da pratis i cekas neku promotivnu ponudu JAT-a ili Lufthanze, pa srecno 🙂
    Mozda neko ima bolji predlog?

  12. Aleksandar kaže:

    Hvala na odgovoru.
    Praticu jos , pa mi se mozda i posreci…

  13. nebojsa kaže:

    na sajtu flyniki.com kad izaberem put za Pariz, sa presedanjem u Becu, daje mi istu cenu u jednom pravcu i kad izaberem povratnu. Nesto ne radim dobro, Ako neko moze da objasni malo buking. Imam Visu i sve sto treba.

  14. dragana kaže:

    i mene zanima povratna karta za Pariz. vreme leta otprilike polovina aprila. da li flyniki.com ima opciju samo sa presedanjem u Becu? hvala

  15. miodrag kaže:

    mislim da trenutno iz beograda koristeci FLYNIKI je moguce do pariza samo sa presedanjem u becu.

  16. senka kaže:

    na koji broj telefona mogu dobiti informacije o avio kartama u kompaniji niky fly

  17. Miodrag kaže:

    Molim vas objasnite sta znaci OUTBOUND

  18. jovan7 kaže:

    Ovde ima neko objasnjenje za “Outbound Flight” i “Inbound Flight”, (ali je na engleskom:

    http://answers.yahoo.com/question/index?qid=20080417144305AAwlw6E

  19. Milos kaže:

    Flyniki iz Beca za Beograd oko 23-4og decembra? Koliko bi kostala karta i da li ima da se rezervise?

Odgovori